DodaSa crezi in minuni, Darie!

Sa stii ca daca iti doresti cu adevarat ceva, intreg Universul se aliniaza si lucrurile se intampla. Si daca vrei sa castigi la Loto … joaca! Ai o singura sansa si ea se numeste viata.

Sa nu uiti sa zambesti. Sa fii tu insuti zi de zi la bine si la greu. Se trec oamenii prin ciur singuri in jurul tau. Si tu, Darie, sa iei mai departe cu tine doar lucrurile bune.

Sa nu uiti cine esti: ce crezi, ce vrei, ce speri, ce stii, ce simti.

Sa simti si sa traiesti, Darie! „Oamenii nu plang pentru ca sunt slabi ci pentru ca au fost puternici prea mult timp”. Plansul e firesc. Face parte din normalitate. „Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala” , Buddha.

Sa crezi. In tine, in oameni, in viata, in minuni.  Bucura-te de toate, caci fiecare in sine este  un miracol. Cu bune si cu rele. Lasa drobul de sare in poveste si intinde panzele caci sufla vantul.

#SaNuUitiDarie

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “#SaNuUitiDarie

  1. Nora on 11/30/2013 at 20:34 said:

    Mi-a placut maxim acest post, am plans…de dorul Dodei, de vorbele tale pline de un inteles clar in ceea ce ma priveste, de compasiune pentru cei cere inca privesc spre drobul de sare, uitand sa-si traiasca clipa prezenta. La multi ani , frumoasa doamna, fii fericita pe deplin !

  2. uite, acum ca iti citesc comentariul parca mi se aliniaza si mie lacrimile in coltul ochilor.

    mie mi-e dor de toti cei care au fost si nu mai sunt si stiu ca poza pe care am ales-o a spus doar pentru cine trebuie ce trebuie.

    dar desi nu pare, acesta nu este un post trist!:) e un post despre viata care merge inainte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation