notarcetatean model, mi-am zis ca e cazul sa „legalizez” noul meu nume de familie dupa ce l-am capatat,  asa ca am purces acum ceva timp la actualizarea tuturor actelor. epopeea care a urmat (si inca nu s-a terminat) a insemnat o bulversare completa a vietii mele, marcata de nenumerate invataminte pe care vreau sa le impartasesc cu voi. poate ca va vor ajuta sa nu le repetati cand si daca va fi cazul sa va aflati in aceeasi situatie- continuare

alt stat in stat cu program de …stat. ba chiar in unele locuri ai parte de:  rugamintea de a dicta actul care trebuie incheiat (de ce te mai platesc?!) sau de semnarea actului  in absenta notarului. mai putin unii. pe care am reusit eu sa ii gasesc in Bucuresti si de care sunt incantata.

in primul rand au program de la 9 la 20  iar sambata pana la 14, cred (deci , da). apoi, pentru oameni ca mine, care nu au timp, le poti trimite pe mail toate copiile, ei iti redacteaza actul iar tu vii ca o floare la prima ora, confruntati cu orginalele, platesti si in 5 minute intri la notar in fata caruia semnezi.

ba chiar te suna ca ti-ai uitat etuiul la ei si ca te asteapta sa il recuperezi.

pentru asta inteleg sa las banii. alti 84 RON, necesari pentru o alta procura pentru ca tata sa imi poate actualiza talonul la Constanta. pentru ca nu am luat informatii din doua surse din start ca sa stiu ca de fapt ar trebui sa mai ajung o data in Constanta.

dar asta e alta poveste

Stati pe aproape

-VA URMA-

sursa foto

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation