Buna ziua,
          Imi permit sa va retin atentia cu aceste randuri in speranta ca ele vor reprezenta primul pas al unei viitoare colaborari.           ………………………………………………………………………….
           Doresc sa ma alatur echipei dvs. deoarece, o data cu terminarea studiilor universitare, vreau sa-mi pot utiliza experienta si cunostintele acumulate  in toti acesti ani intr-un mediu in care ele pot fi imbogatite si perfectionate.
            Va multumesc pentru atenta acordata citirii acestor randuri. As aprecia daca
mi-ati putea acorda sansa unei intalniri pentru a discuta mai pe larg despre posibilitatea unei colaborari.
Cu respect,
 
Cam asa ar arata scrisoarea mea de intentie absolut civilizata si incorsetata de reguli. Trist.
 
In realitate, dupa ani de munca si de invatatura am concluzionat sec faptul ca nu ma pot incadra in 8 ore de munca la  birou cu ochii lipiti de monitor. Rutina ma oboseste si imi taie elanul creator. Activitatile repetitive ma blocheaza iar oamenii cu “ochelari de cal” ma scot din minti, chiar daca le zambesc frumos.
Eu sunt fericita cand  ma agit, alerg, cunosc oameni noi, stiu tot si aflu tot, cand  rezolv orice altii nu stiu cum sa rezolve, cand dezvolt relatii armonioase si de durata cu semenii mei indiferent de provenienta acestora, rasa, nivel cultural, sex sau alte preferinte. Un om fericit poate fi considerat un om multumit iar acest lucru genereaza performanta si randament. Deci: urrra pentru toata lumea!
Ma imprietenesc repede cu oamenii si de aceea daca nu stiu eu solutia, stiu cu siguranta numarul de telefon al celui care ma poate ajuta. Nu mi-e teama de nimic (sa invat, sa recunosc ca nu stiu, ca am gresit, sa-mi sustin parerile).
Am incercat sa ma cumintesc, zau! Mi-am facut planul cincinal al carierei  si
m-am incapatanat sa merg pas cu pas pe acel drum. Dar nu mai pot, am ajuns la captul rabdarii! Caut cu disperare o familie care sa ma adopte pentru un timp indelungat. Ofer la schimb toata intelepciunea si  loialitatea mea.
Daca CV-ul alaturat nu vi se pare edificator, poate ca am mai omis cate ceva. Nu ezitati sa ma contactati, sunt la dispozitia dvs pentru orice alte detalii.
Cu recunostinta,

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation