de  #unumai am fost la Sibiu. si nu am regretat nici o secunda chiar daca toata  lumea era data peste cap ca niste constanteni au ales muntele si nu marea cu o asemenea ocazie. poate suntem noi mai pensionari dar a meritat fiecare secunda.

  • Dudu este bine si s-a integrat perfect in noua familie. Nu am rezistat sa il luam in brate si sa ne umplem de par. Vestea si mai buna? Dudu e barbat;)
  • Imi place in continuare Atrium-ul din Sibiu. Pe langa vinul rosu la pahar, pianul din surdina si decorul deosebit  am prins in concert trupa Replace. Nu auzisem de ei pana acum dar au fost o surpriza placuta si binevenit. Mai ales ca nu platesti bilet la intrare si nici nu ti se aduce vreunul langa nota mesei. Pur si simplu patronul a decis ca cei care merg acolo merita sa se bucure. Imaginile care rulau pe perete au fost de efect. Pe scurt, o simpla iesire in oras seara s-a transformat intr-o amintire placuta.

  • Am descoperit Poiana Neamtului si Pensiunea Ghiocel unde gatesc un salau excelent.  • Ferma inseamna aproape 100 ha de pamant in Cisnadie si un gratar in gradina presupune deplasarea pe o distanta de ctiva kilometrii prin livada. A meritat insa fiecare secunda atat peisajul cat si oamenii. Am aflat ca imi sta bine in tractor. Si cum nu ma pot decide daca imi doresc un K pentru oras, un bmw vechi sau  o alta masinuta de harsait, ma gandesc serios ca un tractor mi-ar rezolva dilema;)  • Am redescoperit Cafe Wien. Au o terasa mica in curtea liceului german cu vedere de la inaltime asupra acoperisurilor, un pianist care iti canta afara la cafeaua de dimineata, prajiturele si tort, cafele excelente si o servire impecabila. Am pile la bar asa incat daca treceti pe acolo trebuie neaparat sa il vizitati.
  • Si ne-am plimbat prin cimitir (da, am atins cotele maxime ale morbiditatii). Cei care cunosc zona stiu ca acesta se afla orecum inainte de Dumbrava , Muzeul Satului si Gradina Zoo. O zona plina de verdeata si linistita. Cu alei mari, curate, cimitirul adposteste adevarate opere de arta.
  • Bineinteles, nu am putut rezista sa nu vizitam Gradina Zoologica. Era pacat de o zi asa frumoasa.  • Pe drum, serpentinele, vremea frumoasa si un audiobook pe care l-am nimerit bine pentru prima tentativa (Profu’) ne-au incheiat plimbarea.

cu un week-end inainte am prestat tot munte. daca locuim in bucuresti!? am liliac si tei si castani infloriti sub geam, dar asta nu compenseaza orasul.

Asa ca am verificat pe pielea noastra VilaBran. Am avut noroc de companie placuta pentru ca altfel am fi ramas dezamagici de cat de mic e complexul raportat la cum este prezentat pe site.

Un restaurant excelent. Am mancat muult si bine.

Nu am jucat tenis si nici baschet. Am mangaiat si hranit “falsul” elan si caprioara. Am tras cu arcul, am calarit un pic, am dansat si cantat la focul de tabara, am jucat rummy, am dormit linistiti in camerele calduroase.

Am vizitat apoi pista de karting de la Ghimbav. Unde am descoperit ca:

-am prins o vreme excelenta

-nu pot sa port cagula sau casca (ma sufoc) dar imi place sa ma dau cu kart-ul, chiar daca eu am senzatia ca merg cu vitez sunetului, dar de fapt stateam pe loc.

-am nimerit cadoul

evident am vizitat Brasovul. Plin de lale si linistit. Am ras cam tot ce puteam din targul alimentar si ne-am alimentat pe noi de la Vatra Ardealului cu prajituri pentru un an.


Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation