Am decis sa inchidem rapid seara #roblogfest cu traditionala oprire la o shaorma. Traditionala dupa o noapte in club dar uite ca de data asta am ales sa zicem pas la zbantuiala. Intre noi fie vorba cred ca au trecut ani de cand am gustat ultima data dintr-un asemenea preparat dar ma apucase asa un amoc…

Acum, nu ca n-as fi eu vreun dinozaur in comparatie cu toti copchii de-i am prin ’prejur dar parca nu m-am detasat total de toate cele lumesti astfel incat sa nu mai stiu ce gust are o shaorma asa incat nu ma asteptam sa am surprize. Nu mica mi-a fost mirarea cand am luat prima imbucatura si am simti gust de…. patrunjel, soro! Muult patrunjel. Un strop de cartofi si niste resturi de pui si patrunjel. Poate si niste castraveciori murati si … iar patrunjel. Am mancat un ghiveci de patrunjel in loc de shaorma, parol! Nici macar nu era tocat.

Ceea ce, mie personal, mi-a taiat definitiv pofta sa mai repet experienta. Raman eu linistita la Ayran-ul meu natural si sanatos (in cel mai rau caz e un iaurt simplu) si daca vreau sa ma sparg in figuri bag o ceafa de porc in sange. Sa simt ca traiesc. Dar nu mi se pare ok sa pap un ghiveci de patrunjel cand poftesc la o shaorma mica.

Apropo…  mai merge cineva pe la Pui de Urs dimineata dupa baute, sau i-a Expirat farmecul?

Ti-a placut? Da mai departe!

    Din aceeasi serie:

    • Post fara pereche:

    One Thought on “Shaorma

    1. Ba…, asa-i ! Pui de urs! Ce vremuri…!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Post Navigation