Let’s play master and servant!

 

Am rechemat pisica albastra la ceas de impacare, pentru a lasa in urma orice apasare si a readuce zambetul si calmul in viata mea. Ca-n vremurile bune a mers bine si totul a fost fantastic … si scurt. Pana cand ne-am scos gherutzele si am reevaluat (pentru a nu stiu cata oara situatia). Vreau foarte mult sa mearga dar se pare ca nu pot. Si tot nu inteleg de ce tot eu ma simt vinovata!?
 

In alta ordine de idei (pentru ca lupt din greu sa am alta ordine de idei in acest moment):

1.      OTROS AIRES, trupa argentiniana de electro-tango, ne place in continuare si live si la Bragadiru si cu o multime pasionata de tango care a dansat pasional tot concertul.
    Pacat ca nici macar cei de la Stella Artois nu au reusit sa ma convinga sa beau bere (cel putin am incercat.. dar eu si berea suntem doua lucruri incompatibile) din pacate acest lucru m-a tinut foarte treaza si foarte dornica sa ma intalnesc cat mai repede cu Jack.
 
    Un spectacol fenomenal care m-a relaxat si m-a rupt de realitate (nu si de gandurile mele negre din pacate, motiv pentru care am reusit sa ii innebunesc pe toti cei care mi-au stat in cale).
 

Soon o sa va ofer si imaginile filmate la concertul de sambata.


Dupa aceea, Electric Brother la platane  au inceput slabutz (parerea mea) si apoi din ce in ce mai bine (pacat ca lumea plecase acasa).
 

2.      Mai am un ghimpe cu summit-ul. I-a  facut fericiti pe taximetristii care te pot invarti acum prin tot orasul cu o justificatie clara (sunt inchise drumurile, dnsoara!) si pe cei care se simt dornici de plimbare cu doiu’ si mai  si .

NICIODATA, daca porti tocuri, sa nu ii mai crezi pe amicii tai ca de la Bragadiru la Expirat faci zece miunute pe jos! Decat sa traversezi pe la Podul de la Izvor iti doresti sa sari gardul din fata ta, care iti scurteaza clar drumul, desi prin Dambovita. Nu-ti m ai simti picioarele si carcotesti tot drumul (noroc ca are lumea umor in jurul tau) si parca iti mai revii cand inainte de a intra la Other Side te izbesti cu nasul de acest afis (multumesc Fry!) agatzat de o vitrina frigorifica expusa in strada langa un copac (si cred ca spune tot):"AICI , NU ESTE WC PUBLIC VA MULTUMIM PENTRU INTELEGERE PRIN FILMARE VIDO VETI FI SANCTIONATI" (se duse draq nastzionalismul meu care urla impotriva summit-ului…vorba lui Gheorghe "ne meritam soarta)

 

3.     Discutia cu Jack s-a prelungit pana in zori de zi (nu mai am decat succes moderat la barmani), aflu din nou ca intimidez barbatii (si nu are legatura cu faptul ca sunt o girafa), ma infurii si ma apuc sa dansez.

  

4.     Am plecat obosita, fara sa imi simt picioarele si cu aceleasi chinuitorare ganduri in cap, dar zambind pentru ca nu mai aveam voce sa vorbeasc, pentru ca sunt fotofoba- nu aveam ochelari si afara era lumina de ceva ore, pentru ca oamenii de langa mine imi plac si m-am simtit bine si eu insami.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation