Am observat ca atunci cand vizitez un targ auto alaturi de Crocobrontozaur  (pasionat de masini mai multe decat prin definitie) risc doua lucruri:  sa ma plictisesc  instant  de toate pentru ca el este prea entuziasmat iar el sa nu mai faca poze decat masinilor (stim cu totii ca uneori masinile palesc in fata „promotoarelor”).

Acuma, eu sa va spun sincer, nu stiu cat de incantat era el ca am mers si eu. El asa parea dar cine stie cu adevarat ?!  Puteti observa cu ochiul liber la el pe blog, unde sunt cateva poze care merita vizionate pentru deliciul auditoriului masculin.

Eu dupa SIAB 2012 am retinut:

[flagallery gid=11 name=Gallery]

-Mustangul

– pantofii domnului de la standul Petrom. Merita sa le faceti o vizita macar pentru asta.

-Opelul Ampera care are, evident, un loc unde se poate alimenta la priza (inclusiv la cea de 220 de acasa). M-am si vazut aruncand prelungitorul pe geam in fiecare seara ca sa imi alimentez masina care se pare ca are o autonomie bunica si ceva nerv in ea pentru o masina silentioasa (asa mi-a spus domnul de acolo).

-Fetele. Bineinteles ca era plin de fete cocotate pe nesfarsite tocuri. Din pacate, majoritatea de o frumusete vulgar etalata. Unele chiar aveau si limbajul adiacent. Asta nu inseamna ca nu veti gasi cu ce sa va clatiti ochii la SIAB!

Cum eu raman la ideea mea ca ce-i frumos si lui Dumnezu ii place , sincer, daca as fi observat ceva deosebit va anuntam pe Twitter instant. Uite, de exemplu, cu domnisoara de la Seat am avut o conversatie placuta si la subiect. Mi-a povestit cursiv si frumos despre oferte si noutatile ultimului model Ibiza (am vobit de motor si consum chiar) si m-a redirectionat catre cei de la vanzari cand a simit ca nu are toate detaliile. Era frumusica si placuta.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation