Sambata asta dragilor, si in mod deosebit, DRAGELOR, sunteti invitate la SkirtBike. Unul dintre cele mai frumoase evenimente ale anului daca e sa ma intrebati pe mine, la care, din pacate (si o spun cu lacrimi de crocodil in ochi) nu pot veni.

BE PROUD TO BIKE AS A GIRL !

Pentru al treilea an la rand,  VelloBello organizeaza promenada  SkirtBike dedicata  tuturor biciclistelor care vor sa demonstreze ca pedalatul nu este numai un sport. Pe 26 mai, incepand cu ora 16:30, fetele care vor dori sa participe la această plimbare pe doua roti, vor  fi asteptate in Parcul Circului, intrarea dinspre Stefan cel Mare.

Regula nescrisa a evenimentului spune ca fiecare participanta la SkirtBike trebuie sa  vina imbracata intr-o tinuta sic. Fie ca e vorba de fusta sau rochie, tocuri sau  balerini, palarii sau esarfe, participantele vor incerca sa demonstreze ca pedalatul  nu este doar un obicei frumos si sanatos dar si infrumuseteaza.

Scopul acestui proiect este de a promova si sustine ciclismul ca stil de viata sanatos si echilibrat, prin intermediul unei parade elegante pe două roti. Organizatoarele SkirtBike isi propun sa incurajeze femeile sa folosească bicicletele ca mod de viata, in transportul lor de zi cu zi si sa inteleags ca mersul pe bicicleta nu le restrictioneaza in nici un fel activitatea, ele putand purta orice fel de imbracaminte fara a-si pierde feminitatea.

Atentie! Prezenta domnilor nu este interzisa! Din contra, ca și anul trecut, sunt invitati sa surprinda placut participantele prin prezenta eleganta si galanta.

Mai multe detalii gasiti la Bogdana si in comunicatul de presa .

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation