Am sa incep cu sfarsitul pentru ca oricum nu se va termina probabil niciodata toata treaba asta cu agentul 007. Cumva finalul  acestui film (SkyFall) mi-a adus aminte de ultimul Stapan al Inelelor, filmul cu 3 sfarsituri finale care nu se mai terminau. Dar asta e o problema personala cu felul in care filmele nu prea stiu sa se termine.

Una peste alta SkyFall merita vazut in primul rand pentru neglijarea femeilor frumoase (zau daca am zarit vreuna prin el),  pentru o mult mai mare atentie oferita cadrelor simbolice si aproape ireale, a impletirii scenelor de actiune absolut inumane cu intamplari credibile, pentru aducerea vestitului agent si in zona reala, a vietii de zi cu zi si intr-un final pentru EL.

El care, cu toata lipsa de femei frumoase, nu duce lipsa de “actiune” (destul de subtil prezentata), El care ocupa mai mult de 50% din film la bustul gol (in sfarsit s-au prins ca asta le innebuneste pe femei de pofta si pe baieti de invidie sau ambitie), El care nu se bucura niciodata vizibil de masinile minunate, de casele extravagante si de nametii de bani, fiind mult mai preocupat sa salveze… lumea, agentia, femeile, pe el, pe M.

M care imbatraneste cu demnitate precum ne asteptam de la un asemenea caracter. Riduri multe si fine ii brazdeaza chipul actritei surprins in nenumarate prim planuri dar asta nu face decat sa ii dea mai multa credibilitate si putere (de fapt eu ma bucur ca nu au schimbat actrita si nici nu i-au suspendat varsta in lifting-uri, botox si alte procedee de gen).

Nu va mai spun nimic in afara de faptul ca m-am bucurat sa vad ca nu au facut filmul 3D si ca l-am vazut la invitatia Heineken care are reusit sa organizeze o campanie de lansare si o petrecere Black Tie pentru avanpremiera, demne de renumele Bond.

Mergeti sa vedeti James Bond 007 – SkyFall si spuneti-mi apoi daca am zis eu ceva neadevarat.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation