Aaaa si astia cu pensiile si asigurarile mamei masii care tot suna aiurea pe mobil. Frate, am inteles, foame – foame, dar daca eu te intreb de unde ai datele mele de contact si acordul meu sa ma spamezi auditiv si tu imi zici: de pe net… Vorba cuiva: uite asa…tzca paca… fii civilizat si nu mai comenta cu nonsalanta. Iti ceri scuze si iti incerci norocul cu urmatorul fraier.

Din aceeasi serie:

 • Post fara pereche:

2 Thoughts on “spam spam spam

 1. Pe mine m’a sunat o doamna de la PDL sa votez cu PDLu’ si sa facem conversatie. Prima oara am raspuns si aproape ca ne’am luat la cearta. A doua oara l’am dat pe silent

  spam peste tot: mail, mess, telefon, tv. uffa!

 2. nora on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  Si eu fac parte din categoria spammeri, doar ca eu stiu ca ofer o sansa, care ar fi problema?
  Sa stii ca am cunoscut niste tineri deosebiti, cu preocupari pentru valori adevarate, care credeam ca nu mai exista in Romania. Mai ales daca trag cu urechea la comentariile colegilor de generatie!
  Ma consider o norocoasa ca sunt spammer! Pana la urma cu asta ramai in viata: cu oamenii pe are i-ai cunoscut, cu cartile pe care le-ai citit si cu cat ai vazut din lumea ta. In rest…totul e zadarnicie…Asa zice taica popa la ultima celebrare! Si eu il cred.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation