• pe Dudu cica il cheama Tomita acum. chestie care ma face profund nefericita si cred ca si pe el. revin cu noutati de indata ce am. pana una alta, patrupedul isi petrece vacanta de sarbatori la munte, in alinturi maxime 😉
  • Tudor Gheorghe i-a furat ler-ul lui Hrusca! (am zis! pe twitter de indata ce am parasit sala). nu am scos inca fragmentele pe care le-am filmat cu telefonul din spectacol (primul la care am fost din pacate) dar nici nu am de gand sa pun vreuna cu el. omul este este un geniu.  ii ascultam muzica pana acum si imi placea. concertele lui sunt insa o opera completa: un actor care canta si isi spune gandurile in vorbe  simple dar cu multe intelesuri clare. m-am delectat cu gandurile unui om intelgent, cu vibratiile unei muzici patrunzatoare la suflet,  cu vocea care iti poate spune povesti fara un cuvant. merita prea mult sa mergeti sa il simtiti live.
  • Am bifat si Avatar in acest week-end (puternic cultural si complex ;)) si …rules! m-as mai duce sa il vad o data. are poveste/basm si realitate, imagine, efecte si actori, inceput si sfarsit, morala si o lungime taman buna (cine zice ca e prea lung inseamna ca nu i-a placut filmul). recomand 3D la cinema ca sa stii o treaba!
  • m-am decis  sa ma joc  cu adsense pe acest  blog al meu si cu niste social media pe altul, ca sa intru si eu o data cu papucii in randul lumii. doamne e asa greu sa faci pentru tine. ca pentru altii imediat  imi iese. ma rog, mi-am prins urechile. inca nu m-am dumirit (lasand la o parte faptul ca nu e un blog de profil si automat contentul e cam prea variat pentru o relevanta clara), cum fac eu  din maxim doua miscari sa nu mai arunce cu “ejac” si “pornac” pe site-ul meu. de fapt…oare in functie de ce imi serveste adserver-ul lor asemnea blasfemii!? si pentru ca imi da in continuare cu virgula, am sa purced la recitirea celor aproape 5 ani de blog. ca poate am zis eu de pornache si nu -mi amintesc si are Google dreptate sa imi serveasca d’astea peste bot.                                                                                                                                                                                                                                              aaa…si ma incapatanez sa nu cer opinia sau ajutorul celor trecuti prin asta (ghinionul lu crocobrontozaur ca pe el pica malaiul;) ca sa invat eu singurica.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation