CNA-ul a zis: “În intervalul orar 6.00 – 22.00 nu pot fi difuzate programe, altele decât producţiile audiovizuale de ficţiune, care conţin descrieri ori reconstituiri ale unor omucideri/sinucideri, mutilări/automutilări sau tehnici criminale ori practici oculte”… degeaba.

Pacoste de idee ce mi-a venit sa frunzaresc si eu stirile cu telecomanda la micul dejun ca sa ma trezesc mai eficient fara cafea. M-am trezit de tot!

Astfel am aflat de la stirile de la 7 30 de 3 omoruri, o sodomizare a unei batranici, niste batai care s-au lasat cu mortaciuni precum si de toate accidentele din ultimele 24 de ore de pe soselele Romaniei.
In doar 15 minute mi s-a intors stomacul pe dos si am plecat deprimata la birou gandidu-ma serios daca sa ma arunc in fata trenului sau sa imi las venele sa creasca sa le tai mai usor. Sincer, cu asemenea noutati cum sa crezi ca traiesti intr-o tara civilizata sau ca mai ai o sansa la o viata normala?

Stirile externe si cele sportive sunt chiar o placere de digerat in aceste conditii. Am inceput sa il privesc pe Becali ca pe un familist simpatic in felul lui. Oamenii din alte tari au pe agenda de prioritati nasterea unor noi ursuleti panda si inventarea unor dispozitive nostime care sa iti faca viata mai frumoasa … la naiba, norvegienii aia par o tara controlata de un grup de terapeuti !

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation