de ce o taie pe fata si o omoara daca nu poate trai fara ea?

de ce subiectul legat de cat si cum si-a crescut directroul de la Enel salariul in ultimii ani si cum platesc ei o suma uriasa la deratizare (dublu fata de pretul obisnuit), adica subiect demn de ancheta jurnalistica in toata regula, a avut pondere egala cu violurile si crimele “pasionale”?

de ce ma torturezi cu titluri despre confesiunile Nadiei Comaneci legate de relatia ei cu familia Ceausescu si in stirea propriu-zisa ea declara ca nu a avut nici o relatie?

de ce ma ambitionez sa ma mai uit la stiri?

de ce  dupa ce repari ceva in casa si functioneaza, descoperi mereu ca ti-a ramas cel putin un surub pe afara caruia nu-i mai gasesti scopul ?(asta nu e legat de stiri)

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “azi nu am inteles

  1. Daniel on 11/18/2012 at 14:23 said:

    eu nu inteleg de ce te mai uiti la stiri? in ziua de azi la stiri sunt 75 % vesti rele , 24 % nici bune si nici rele si sub 1% vesti bune. atunci de ce m-as uita?? in plus ce aud la stiri citesc in ziare , ce aud la stiri vad in realitate ….. in concluzie , eu am eliminat stirile , prefer sa fac altceva mai bun. de exemplu sa ma bucur de aceasta superba zi de toamna tarzie, care a inceput urat de dimineata si acum continua superb. deci hai sa vedem si altceva decat stiri 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation