deci pe scurt pana cand nu o lalai iar 20 de ani din viata ca sa scriu ceva:

TOOOOATA lumea isi face blog.nu va spun la cine ma refer ca nu face sens. ceea ce tinde sa devina trist. eu as pune niste filtre si niste teste inainte sa ai dreptul sa faci asa ceva (nu, glumesc,cred si sustin libera exprimare, dar tot trist gasesc ca e)

– nu conteaza ca nu avem set de proceduri interne bine puse la punct si ca intrebi dezorientat care din ultimele reguli de la noii tai ” sefi” trebuiesc respectate. nimeni nu intelege de ce ai tu o problema cu sistemul si nu le faci la toti pe plac fara sa pui intrebari

-trebuie sa ne punem covoare in casa. aprobat de ambele mame.si daca noi nu vrem?

-sunt vinovata de amigdalita cu puroi si de un concediu medical de 3 zile acasa si un pumn de pastile zilnice. drept urmare sunt luata in vizor ca sigur e ceva necurat la mijloc. pey da ca febra am facut eu dar simptome au altii.

-cum pe pisic nu-l mai vrea nimeni, nici noi nici cunoscutii, vom incepe sa ii cautam un nou camin.nu e rautate dar daca tot ii putem face un bine, de ce nu?!

-poate am pana la urma calitati de manager (daca ma conving pe mine o sa mearga si la altii;))

-cu regret in suflet anunt ca si firefox-ul a inceput sa mearga proooooost (mai degraba deloc)si deci ma vad nevoita sa ajung la Chrome daca nu functioneaza vulpita nici dupa update-uri

recitind cele de mai sus ma declar geek!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “summary

  1. de ce sa dai pisicul?

  2. provinciala on 08/26/2009 at 07:38 said:

    hey, welcome here, dear friend! pey nahdin motive obiective:(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation