Ce alt mod minunat de a sarbatori 3 ani de coexistenta decat la o  piesa cu un nume atat de sugestiv !? s-a gandit girafa. Ce-i drept, dupa primele replici, portocalia a constientizat ca nu a fost o alegere tocmai inteleapta. Adica mesajul nu se potrivea cu situatia. Deloc. Adica era exact pe invers. Ma rog, ai prins ideea. Si daca nu ai prins-o trebuie sa te convingi cu ochii tai ca asa e.

Partea buna este ca ne-am simtit excelent si nimic nu a mai contat la sfarsit. Am aplaudat cu inima deschisa jocul minunat al actorilor, interactiunea reala cu sala, decorul, muzica si evident, textul. Te iubesc! Te iubesc? este o piesa in care gasesti situatii din relatii reale, framantari si dileme duse la extrem, intrebari, raspunsuri si adevaruri omniprezente dar peste care uneori trecem grabiti.

Razi din tot sufletul sau zambesti amar fara sa realizezi cum a zburat timpul. Refuz sa cred ca piesa are vreo morala (desi este structurata pe niste concluzii care te pun pe ganduri) dar merita urmarita pentru excelenta teatralizare a realitatii.

Daca sunteti norocoase, s-ar putea sa plecati acasa cu trandafirul rosu al dansatorilor de tango. Pe cuvant.

Spre bucuria sau rusinea mea este prima oara cand pasesc in Godot dar in mod cert nu ultima. Este locatia ideala pentru a savura o bautura buna in timp ce te bucuri de teatru fara sa te inghesui pe siruri de scaune improvizate si incomode, fara sa te zboare aerul conditionat, fara sa lasi o avere cand achiti nota. Stai frumos la masa sau pe fotoliu (daca ai noroc te lafai chiar la etaj) si privesti spre scena mare si bine luminata la jocul actorilor in timp ce iti savurezi vinul alb demisec si o tigara buna (ma rog, nu in timpul piesei). Au un program destul de variat (ca doar d’aia se numesc cafeteatru), mncare si bautura buna si niste angajati simpatici.

Nu pot sa gasesc in acest moment un mod mai placut pentru a-ti petrece o seara oarecare in oras decat relaxandu-te la o piesa de teatru, un stand up sau energizandu-te la karaoke, intr-o locatie care implementeaza coerent conceptul: de la amenajare, decoratii, sonorizare, program la comunicare (pozitionare). Apreciez locatiile care incearca sa diversifice oferta pentru a-si aduce sau pastra clientii si iti ofera posibiltatea de a-ti face ziua, nunta sau botezul, sa vizionezi piese de teatru, sa te bucuri de petreceri tematice sau  seara karaoke si de pranzul la oferta, dar nimic nu se compara cu un spatiu destinat special unor asemenea manisfestari.

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “Te iubesc! Te iubesc?

  1. congrats!!! 🙂

  2. Pingback: A ”murit” teatrul in secolul XXI? | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation