3375815-ms_marvel_full_bodyTina Furtuna (stiu ca era o carte sau o poveste despre copii pe acesta tema) ar trebui sa mi se spuna in zilele mele bune. Rascolesc Universul cu prezenta mea! Dar mai ales pe cei din jur 🙂

E de retinut ca daca ma aflu in acelasi  perimetru cu voi, nu e recomandat sa stationati pe langa usi. Nu se stie niciodata cand ma napustesc. Si uite asa iti reorganizez nasucul. Involuntar si cu scuzele de rigoare.

Sursa foto

Din aceeasi serie:

6 Thoughts on “Tina Furtuna

 1. Inţeleg că esti rudă cu Uşa mătuşa 🙂

 2. nope 🙂 sunt de capul meu

 3. hazbizarai on 04/03/2014 at 22:33 said:

  Stii gresit. Aceasta prietena imaginara a ta nu e decit feminizarea numelui lui Tino Furtuna… Holograf

 4. hazbizarai on 04/03/2014 at 23:13 said:

  Probabil o să-mi publici primul comentariu, poate nu. Nu am nimic cu tine, doar că afirmaţia pe care ai făcut-o te face de o jenă nedemnă de un adult…

  • provinciala on 04/03/2014 at 23:19 said:

   dragul meu (ascuns bine dupa pseudonime nostime ca asa e cand ai curaj, spui cum te cheama cu adevarat), dupa cate vezi ti-am aprobat ambele comentarii. pentru ca, din pacate pentru tine, personajul de poveste chiar exista si se afla in paginile unei carti din biblioteca mea de acasa. din pacate, sau din fericire Universul nu se invarte in jurul niciunei vedete (nu am nimic cu Tino Furtuna si nici prin infinit nu mi-a trecut asocierea asta in cap, ceea ce inseamna ca am vederi mai largi, nu? sau poate citesc mai mult)

 5. hazbizarai on 04/03/2014 at 23:22 said:

  Repet, nu am nimic cu tine 🙂 . Numele meu este Veţeleanu Cozmin. Nu sînt o persoană publică, e prima oară cînd intru pe blogul tău şi dacă am făcut-o, am intrat din curiozitate, nu din cine ştie ce motiv, care o implică pe Eda Petroşela, pe Adriana Daminesca sau pe cine ştie ce eroine din cărţile pe care le ai tu în bibliotecă.
  Chill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation