Dragul meu,

 

Tipic burlac nu inseamna mormane de rufe aruncate prin casa pe culori, pregatite sa intre in masina de spalat si nici praful de un deget asternut pe peste tot pentru ca toata casa a fost folosita pe post de hotel in timpul unei saptamani de munca. In cazul acesta ar insemna ca nu mai am nici o scapare si nici o scuza. Nici eu si nici multe femei cu o familie reala.

Tipic burlac insemana cola in stare solida in paharul de pe vraful de farfurii nespalate de o luna din chiuveta, o colectie impresionanata de jocuri pe calculatorul care domneste in dormitor, o gramada de foite cu zeci de numere si nume, haine duse la spalatoria de la mall, un frigider plin de alcool si lamai, o combina cu muuulta muzica de pat, o oglinda pe tavan (asta daca posezi si ghiul si freza cu muult gel) si eventual o femeie platita sa-ti faca curatenie o data pe saptamana cand pleci  in cluburi de dimineatza pana seara.

In aceasta ultima realitatea as scapa si eu si tu de stigmatul burlaciei si as reusi sa ma inscriu in categoria celor dedicati unei burlacii inchginate profesiei dar care tanjesc dupa o viatza la tara.

 

 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation