costum baieSi daca tot s-a topit zapada, imi permit sa abordez, cu speranta varateca in suflet, un subiect care ma gandila pe creier de cateva (atentie!) veri : topless-ul la plaja.

Lasand la o parte zona de sanatate – expui cele mai sensibile zone direct in gura radiatiilor (intre noi fie vorba nu stiu ce diferenta face materialul subtire al unui costum de baie) dar si pe cea pudica (asta cu expusul partilor intime in public tine de granitele fiecaruia)- piticii mei au ramas cu o serie de intrebari fara raspuns care ii aduc in pragul disperarii in fiecare sezon estival.

1.       De ce sa permitem violarea vizuala?

Sa fim seriosi, majoritatea exchibitionistelor topless fie au trecut de a doua tinerete (si afiseaza niste bretele mai late), fie au semn de gabarit depasit (zau ca nu prea conteaza cu sau fara costum ca oricum e doar o adunatura de colacei), fie nu au (si atunci de ce sa mai cumperi si sutien). Bucatele fragede  cu bust frumos conturat, ferm  si artagos, nu prea vezi. Sau daca vezi, e bine:

–          De tine ca le-ai prins in vizor

–          Sa te opresti acolo cu ochii pofticiosi (la urma urmei fata nu conteaza)

–          Sa nu te opresti acolo cu ochii pofticiosi sau invidiosi, nici daca esti de acelasi sex (fata are si in stanga si in dreapta niste ghertoi suparaciosi).

Deci ce vina avem noi sa ne chinuim minunata priveliste  a valurilor si nisipului fin cu asemenea peisaje?!

 2.       De ce faci decizi sa faci topless dupa ce te-ai bronzat deja cu sutien?

Sa zicem ca nu mi-ai distrus privirea. Sa zicem ca ai cu ce si de ce sa te mandresti.Sa zicem. Si apoi asteptam sa ne zici si tu pentru ce Dumnezeu te-ai colorat bine ca taciunele si abia apoi ai renuntat la sutien. Stii ca e urat, nu? Adica dupa doua zile de prajeala ai capatat curaj ca te-ai bronzat si te simti mai bine in pielea ta si ai decis ca merita sa faci topless? Pai ai pierdut toata chintesenta si pe noi de privitori avizi. Te trimitem direct la prima categorie de violatoare vizual.

 3.       De ce?!

Ma gandesc ca atunci cand te uiti la tine in oglinda sau el la tine noaptea in pat, ai vrea armonie coloristica. Adica da, e un pic caraghios asa… cu doua pete mari albe ca niste ochi mijiti in noapte. Dar sa nu uitam ca nu sunt singurele. Adica, daca  asta e obiectivul (o culoare frumoasa, uniforma pe corp), cel mai bine te duci la nudisti. Ca alta explicatie nu am.

Din aceeasi serie:

One Thought on “Vara nu-i ca iarna

  1. Eu fac topless :). Am facut si nudism. Imi place, dar undeva retras. SI baie goala in mare… e awesome!

    Topless fac pentru ca nu-mi plac dungile, dar sunt disperata sa ma bronzez. Insa ma dau cu crema cu factor de protectie ridicat si evit sa stau in orele alea nasoale.

    Nu fac mereu, depinde cu cine sunt la mare…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation