Dupa ce am reusit sa imi epuizez intr-o luna apelurile gratuite catre *222 (ce sa-i fac sunt fan inrait Vodafone si dependenta de Nokia) cu cele mai bune intentii, m-am gandit ca poate mi-au pus numele si numarul pe vreun hot list cu cei mai nebuni clienti. Dar nu.

Oamenii de acolo au mult probleme: intrasem in tara dar nu aveam net si operatorul m-a gasit undeva in vestul Europei ca semnal, mi-am activat niste optiuni si la nr pereche mergeau si la mine nu etc… Apogeul a fost site-ul si contul My Vodafone care m-a chinuit pana la obsesie timp de 3 saptasmani. Da, recunosc ca mi-am complicat existenta nonnecesar si cu buna intentie, dar spre deosebire de romanii care se plang si nu fac nimic eu m-am agitat. Am incercat sa imi fac contul de pe „n” calc ulatoare si browserere dar nici o reactie. Dupa 2 saptamani, sun si am rabdare sa dau de ei si un nene simpatic de la support verifica si imi spune ca am cont. Bine ca am! Dar a trebuit sa imi dea el acces. Dupa ce mi-am bagat nasucul sa vad cu ochii mei minunea, i-m zis ca nu am toate tag-urile, ba chiar cele mai importante, active. Mi-a zis sa stau relaxata ca e probabil ceva temporar (la ei merge!=))) si ca se rezolva. I-am multumit, i-am inchis impacata dar nu s-au rezolvat. Inca vreo sapt. Nu ca mi-as incarca cartela online zilnic sau nu mi-as verifica statusul apeluirlor in mesajele lor ilizibile si kilometrice , dar daca nici asta nu pot face in cont atunci de ce mi l-as mai fi facut!? Reincep obsesia. Incerc sa dau iar de ei la telefon. Imposibil! I-am intrecut pe americanii care urasc robotii telefonici ai marilor companii. La noi nu se poate ajunge la un operator decat daca te rogi la zana maseluta.Iar eu nu aveam inca de ce. Asa ca am scris pe site un mesaj plin de frustrare la contact, gandindu-ma ca probabil niciodata nu il va citi nimeni.

La vreo 5 ore dupa, ma suna o tanti draguta si rabdatoare de la ei si imi rezolva problema. E drept ca nu mi-a recunoscut nimeni neam ca site-ul lor e plin de bug-uri si probleme, dar cel putin pe mine m-au carpacit cu succes si nu ma mai deprima gandul ca ar trebui sa schimb reteaua.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation