Ploua in continuu si daca? O data  imi placea zgomotul umed; imi dadea o senzatie de confort familiar. Acum il gasesc imposibil.

Pe peretele camerei mele  s-a infiltrat apa:  o mare pata rece (pentru care voi fi nevoita sa-i fac scandal proprietaresei!) si toata noaptea nu am facut decat sa urmaresc cum se modifica granitele acestei hidosenii, din ce in ce mai aproape de mine.

Si daca as putea, as sterge clipe care au aparut in viata mea fara sa le cer eu si care mi-au  lasat rani adanci, atat de adanci incat inca le simt aici .

Din aceeasi serie:

5 Thoughts on “trist……ca o zi atât de ploioasa de toamnă

 1. fire on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  incerc sa imi imaginez hidosenia de pata alunecand prin intuneric printr-o crapatura spre patul tau. iti propun sa ii arunci cu var in cap. pina cand se intoarce la urmatoarea ploaie (foarte curand dupa ultima prognoza). sau sa schimbi camera. sau casa. planeta e mai greu.

 2. provinciala on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  Pana si melcul are casa lui…dar cum eu nu sunt de pe planeta melcilor……
  La urma urmei ce se poate intampla daca in loc de anii de studentie in care mananci paine cu ceai si te-mbeti cu vin adus de la tara, in care carcalacii devin pastrtori ai secretelor tale si etc si etc…repet ce se poate intampla daca sarind peste acesti ani, recuperez acum magia clipelor pierdute in compania prietenei mele…..pata umeda cu personalitate?!
  Ma mucegaieste numai gandul…
  Alte idei?

 3. provinciala on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  fenomenal!
  Se vede ca sunt blonda!(dar ma tratez)
  Cum de nu mi-a trecut prin cap nici una dintre aceste solutii fenomenale!?

 4. Dr. Strangelove on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  sigur nu mi-as dori sa fiu pe planeta melcilor chiar daca asta ar presupune automat ca am si o casa a mea (nu ca mi-ar trebui dar ar fi interesant sa vad un melc deformat genetic cu doua case in spate). bleah. sa revenim.
  avem o pata, cum procedam… de fapt ar trebui sa imi spui mai multe care este relatia si pozitia ta in relatie cu pata. asta ar schimba lucrurile. din mai multe puncte de vedere. so.
  ce e de facut.
  incearca urmatoarele. nu neaparat in aceasta ordine:
  1. tipa la ea . daca urlii tare s-ar putea sa se sperie si sa fuga. de preferabil sa faci asta noaptea cat mai tarziu cand realizezi ca se mareste peste masura (adica vine peste tine)
  2. bate-i un cui in cap. incearca sa lovesti puternic.dar nu peste degetele.de preferat sa ai un ciocan mare si un cui mic. binenteles noapte.
  3. aprinde lumina brusc si razi de ea daca nu a apucat sa …

 5. Dr. Strangelove on 11/30/-0001 at 00:00 said:

  continuare (kaka maka de serviciu :P)

  3. aprinde lumina brusc si razi de ea daca nu a apucat sa se ascunda. poate se rusineaza brusc, sau se supara si pleaca.
  4. intreab-o daca bea ceva. poate este mai prietenoasa decat pare(a se vedea atitudinea mea total impotriva ei) si te-ai scos. vei avea o companie mai placuta decat carcalacii sau singurateatea.

  more to come : http://www.weblog.ro/Dr_Strangelove

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation