mesaj tricou tu.roDe Black Friday, am fost invitata de George sa imi dau cu parerea despre reducerile  puse in joc de diversi comercianti. Pentru ca sunt fata, mi-a cazut in carca discutia despre haine si accesorii. Desi l-am implorat sa nu ma trimita pe taramuri necunoscute mie si sa ma lase in voia placerilor mele vinovate, mult mai legate de IT&C, nu a fost cale de intoarecere si am dat cu search-ul rapid pe net sa vad cine ce si cum face in zona asta de fashion.

Ca sa fie clar pentru toata lumea, nimic nu a fost premeditat. Am primit brief-ul in momentul in care am intrat in studio, am avut voie sa pronunt ce nume de brand mi-am dorit  si am gasit absolut intamplator site-urile despre care am discutat. Printre altii, i-am pomenit si pe cei de la tu.ro (pentru ca ii gasisem pe un blog trecuti in lista de Black Friday) care imi sunau familiar pentru ca am mai primit cadouri cumparate de la ei si imi placusera mesajele lor foarte tare. Mi-am dat cu opinia si am mers mai departe.

Acum ceva timp, pr-ul de la  tu.ro (pe care nu il cunosteam pana in acel moment) imi da un mail, se prezinta, imi multumeste ca i-am mentionat  in emisiune si imi spune ca ei vor sa imi faca cadou un tricou de pe site-ul lor, la alegere.

Un gest simplu dar cu efect garantat care a dus la acesta postare si care reprezinta cea mai buna demonstratie ca in viata unui brand poti face minuni daca ciulesti un pic urechile in jurul tau si stii sa actionezi. Ca lucrurile se misca uneori de la sine, fara bugete si campanii ametitoare, doar cu suflet si cap. Le multumesc si ii felicit pentru reactie.

Pana ma deci eu ce tricou vreau sa comand, poate ma ajutati cu niste sugestii (deja existente pe site sau alte mesaje) pentru ca mie imi plac prea multe si nu ma pot decide. Da-ti cu link-ul aici, in comentarii, catre tricoul pe care ar trebui sa il comand de la ei ca sunt tare curioasa ce n-ati vedea purtand.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation