Pe la 2 dimineatza l-a apucat cheful de vorba. Din senin. Si nici macar nu intelegeam de Dzeu vrea sa imi spuna! Doar ce terminasera tembelii care fac curse pe Maior Coravu cu zgomotul, televizorul tacuse de ceva vreme asa cum l-am programat si …a inceput nebunul.

M-am intors pe toate partile in pat si mi-am dat seama ca era atat de cald incat ma topisem intre perne. De unde avea atata energie sa faca atat de mult zgomot? Cu ochii inchisi ca un insomniac m-am ridicat din pat si m-am dus tinta catre sertarul de unde am extras niste dopuri de urechi (le avem de mult dar nu am folosit niciodata ) si o acoperitoare de ochi. Mi-am reocupat pozitia initiala. Nici un suces. Il auzem in continuare. Cum draq?

Intr-un final m-am gandit ca daca il ucid o sa taca. Asa incat m-am pornit sa il gasesc. Am aprins lumina si…nenorocitul a amutit. Si ne-am distrat asa ceva timp pana cand m-am trezit de-a binelea. De unde am tras eu concluzia ca de la intuneric I se trage logorea. Am aprins lumina, televizorul, mi-am pus dopurile si masca pentru ochi si nu-mi dau seama cum am adormit dar m-am trezit cu greu de dimineatza iar GREIERELE tacea.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation