Nu stiu la altii cum e dar mie nu imi da niciodata la fel numarul sosetelor introduse in masina de spalat cu cel al celor  scoase la uscat. Nu reusesc sa ratacesc nici macar un tricou decolorat sau vreo batista, recuperez pana si banii pe care am uitat sa ii scot din buzunarele pantalonilor dar sosetele astea se evapora pur si simplu in contact cu masina de spalat.

Am cautat, insemnat, testat nenumarate metode de a pastra constanta cifra acestora de la un capat la altul. Nu i-am dat de cap. Cuva aceea este un fel de gaura neagra in care lucrurile se petrec in alta dimensiune.

Exista mai mult ca sigura vreun spiridus al sosetelor care salasluieste  in fiecare masina de spalat pe care eu o utilizez. Spiridus cu pofte nebunesti caruia ii ingheata piciorele constant.  Sau poate doarme in sosetele noastre. Sau asta o fi materia prima din care isi face casa.

Sau exista vreun mancator de sosete care bantuie prin casa si reuseste sa subtilizeze pe parcurs cat una bucata soseta.

Ideea e simpla. Dupa ce am reusit sa obtin dintr-un set de 7 perechi de sosete cu numele zilelor saptmanii pe ele  fix o soseta Marti si una Vineri, mai facem o incercare cu  niste seturi de sosete cu diverse benzi colorate. Daca si acum dispar eu ma las de spalat sosete. Am zis!

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

4 Thoughts on “Unde se duc sosetele atunci cand dispar ?

  1. vezi că există niște cleștișori speciali, sau niște plase pentru lenjerie. Poți încerca și așa 🙂
    http://goo.gl/LWCSH sau
    http://goo.gl/h2Liy

  2. Pingback: Misterioasele disparitii | Provinciala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation