m-as plimba lenesa si desculta prin parc. pe iarba verde frageda si moale. sa ma umplu de pamant pe talpi si sa simt reconfortant fiecare terminatie nervoasa cum se infioara de atingerea cruda.

si pentru ca nu stiu exact de ce nu se poate chiar acum sa fac asta, ma razbun pe lumina de neon petrecandu-mi timpul pe blog, locul unde nu am mai calcat de multisor. asa ca trecem pe scurt in revista statusul lunii (cred):

  • pe 15 iunie, am fost invitata ca si speaker la Online Business Forum Iasi. in calitate de singura vorbitoare din panel am facut, evident, furori. mai ales ca le-am vorbit la obiect despre subiect (da, bine, sunt si o mica poeta) si chiar stiam despre ce vorbesc („ciudat si neasteptat” mi-au spus toti, „pentru o tipa care a terminat SNSPA-ul si e PR la baza”:)) cam asta ar fi feedback-ul primit asa…pe scurt.

daca sunteti curiosi sa vedeti prezentarea: „Cum masori eficienta actiunilor tale online”

pentru prima data nu m-am numarat printre carcotasii din sala ci m-am aflat in fata ei si nu pot decat sa spun ca m-a bucurat enorm aceasta experienta. in plus am gasit publicul din Iasi extrem de receptiv, prietenos si mult mai pe subiect. nu am sesizat orgolii vocale (cum se intampla de obicei la evenimentele din Bucuresti) nici printre speakeri si nici in auditoriu. lumea a socializat frumos si s-a facut share de knowledge.

  • intre timp, cu succes, zic eu, am reusit sa manevrez de la distanta itele pentru cateva surprize menite aniversarii crocobrontozaurului 😉

  • pe 20 iunie am aterizat la Palatul Ghika (da, nici mie nu mi se pare un site friendly sau optimizat) la Made in London sa o ascult Monooka aka Monica Madas (nominalizata la premiul de debut în jazz-ul romanesc) alaturi de Nick van Gelder   (former Jamiroquai).
draga mea, pe care va tot bat la cap sa nu o ratati cand vine in tara, a (in)catat deosebit iar Nick m-a surprins placut (era prima data cand il auzeam live).

contrar asteptarilor taximetristului care m-a lasat ” la palat” si a celor care nu l-au descorpeit inca (eu treceam zilnic prin acea intersectie cu Petricani si habar nu aveam de el), as vrea sa fac cateva precizari:
da, Palatul Ghika este un palat
da, are un cort mare in gradina (de fapt cred ca doua)
da, este frumos si linistit si departe de zbuciumul Bucurestiului
nu, nu este scump absolut deloc (nu gasiti preturi de bodega, dar concureaza serios cu ce gasim pe Lipscani)
da, mai meeergem acolo (fac niste cocktail-uri fantastice!)

  • unul din rezultatele zilei de nastere mai sus mentionate,  a fost un wii pe care il manevram rar dar cu succes. am descoperit ca joc bowlling cu stanga la fel de bine ca si cu dreapta (din pacate in realitate nu pot sa joc) iar la tenis bat de rup fara sa inteleg cum exact fac asta. probabil ca de vina este entuziasmul cu care ma zbantui prin camera, desi nu e nevoie sa transpiri, miscarile putand sa le efectuezi si stand tolanit pe canapea.

  • si apoi, dar nicidecum in ultimul rand, chinezu imi facu onoarea sa ma lase sa strig in gura mare ce ma doare pe mine cateodata, chiar la el pe blog, direct intr-un guest post. sa traiasca sefu’ propunerea a fost o surpriza placuta.  mersi de oportunitatea de a deschide atat de multe dezbateri pe subiectul: nu cumva esti si tu un specialist online?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

One Thought on “vara nu-i ca iarna

  1. Vreau si eu la Palat. Ma bucur ca esti pe val 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation