plecare-echipe-vara-in-cap-86Se ia o idee nebuneasca dar frumoasa, un brand cu pofta de distractie si o mana de oameni dornici de aventura. Se amesteca bine si se asezoneaza cu un client cu experienta in proiecte „altfel”, o agentie ambitioasa, bloggeri de bloggeri, o aplicatie pe Facebook si niste consumatori obisnuiti pregatiti sa accepte provocarea. Rezulta o intreaga #varaincap doar cu #Pepsi. Un proiect care sper sa devina o traditie la fel ca si #fermieriiLays, pentru ca este prea frumos.

Astazi au plecat sa isi ia #varaincap doar cu #pepsi cele 3 echipe castigatoare ale campaniei de care va povesteam: 4 fete si 5 baieti, plini de pofta de viata, pusi pe glume si cu zambetul pe buze. Am facut cunostinta cu toti si le-am urat succes si distractie faina. Fiecare echipa are planuri ambitioase de calatorie prin intreaga tara (a se nota putina invidie aici, va rog, din partea-mi, pentru saptamana intreaga pe care o au la dispozitie versus cele 3 zile in care am testat noi conceptul).

Da, toata treaba e pe bune. Au plecat si ei  „dotati” ca si noi cu o masina si card de benzina, saci de dormit, cort, tableta si muuuulte doze de Pepsi, cel mai probabil niste haine de schimb (una dintre echipe planuia deja sa isi faca rost de altele pe doze de PepsiJ) si atat. Au in fata 7 zile de distractie in care vor descoperi locuri si vor cunoste oameni noi, avand ca moneda de schimb pentru cazare, mancare si orice altceva doar doze de Pepsi.

M-a molipsit entuziasmul lor si m-am bucurat sa aud ca experimentul pe care noi le-am facut acum 2 week-end-uri le-a dat incredere. Asadar va invit sa le urmarim impreuna aventurile pe varaincap.ro si pe #varaincap pe toate retelele sociale care suporta # si pe pagina Pepsi Romania.  Am sa revin cu vesti dupa intoarcerea lor in capitala cand ne vom intalni din nou.

Poze gasiti aici si aici. Cea care insoteste postul e facuta de Dragos Asaftei.

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “#varaincap continua

  1. pepsi a avut o idee traznet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation