Acum doua saptamani, la targul de haine si incaltaminte din Constanta, am decis sa ies la vanatoare de pantofi. Vroiam pantofi negri, din piele,  clasici, sau usor clasici, comozi si rezonabili la pret. Sunt o femeie eficienta si practica si dupa un tur de forta de cateva minute m-am intors la primul stand unde imi atrasesera atentia niste pantofiori exact taman cum ii doream: clasici dar nu precis, negri dar nu numai, cu toc dar fara  vreo amenintare pentru vertebre, piele superba la un pret de producator.

Vazut. Placut. Probat. Luat. 2 perechi (nu am nevoie de scuze, sunt femeie) plus o carte de vizita a patroanei pentru ca imi spunea ca au fabrica in Bucuresti si urmeaza sa deschida luni si magazinul. Minunat.

Ajunsa triumfatoare acasa, realizez ca una dintre perechi era de fapt cu un numar mai mic. In invalmasala de acolo si printre zecile de perechi probate, vanzatoare se fasticise si imi pusese alt numar in cutie. Sun si ii spun doamnei ca ma intorc sa imi recuperez pantofii si ma intorc intr-o clipita la locul faptei. Vandusera numarul meu. Fetele erau chiar jenate de situatie. Dar nu-i bai, pana marti imi pot face alta pereche identica si pot sa o ridic de la magazinul cel nou.

Marti sun. Nu aveam nici un drum in zona unde trebuia sa ajung sa recuperez perechea dar eram dispusa sa fac scrificii. Deschiderea magazinului se intariza cu o saptamana din cauza unor autorizatii. Sefa se ofera sa mi-i aduca personal. De ce sa o deranjez?! Aman cu o saptamana, dupa care sun din nou. Aceeasi situatie, ba colac peste pupaza, oamenii pleaca la un nou targ la Constanta. Dar pantofii mei sunt gata si sefa insista sa mi-i aduca personal. Si asta a si facut.

Acum 10 minute a parcat masina in fata blocului meu si mi-a inmanat perechea de pantofi clasici dar nu precis, negri dar nu numai, cu toc dar fara  vreo amenintare pentru vertebre, piele superba la un pret de producator, numarul meu.

Cum sa nu ii fac eu reclama femeii cand si-o deschide magazinul? Cati proprietari de afaceri din Romania (chiar si la inceput de drum) fac asemenea gesturi?

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “Vazut. Placut. Luat.

  1. Merita reclama doamna, este un comerciant care tine la formarea unei bune imagini, dar eu sunt curioasa cum arata pantofii ;)) Sa-i ai la tine cand ne-om revedea!>:D<

  2. vrem detalii, vrem detalii. mai ales “noi” cele dependente de pantofi… 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation