Sa incepem cu inceputul: Dana Argesan are 12 ani. De experienta. Si o personalitate cuceritoare. Si un zambet fermecator. Si mai nou… o scoala de automake-up. Daca nu stiti cine e Dana Argesan, sa va fie rusine, pentru ca pana si eu stiu cine este desi sunt un fel de baietoi cand vine vorba de machiaj.

Saptamana trecuta, inainte sa probez haine cu Andreea Esca (:)) am avut placerea  sa petrec cateva ore alaturi de Dana, fiind invitata la VISIO Automake Up,  cursul personalizat de auto-machiaj.

Dana ne-a dezvaluit tuturor celor prezente (garantez ca mereu vor fi maxim 6 persoane la acest curs) tot felul de tehnici si trucuri (despre care am luat notite dar nu va zic nimic, sic!) folosite  de make-up artisti. A stat apoi, cu fiecare dintre noi in parte, atat timp cat a fost necesar pentru a pune in practica noi insine toata lucrurile de care am vorbit. Am invatat sa adaptam machiajul trasaturilor noastre astfel  incat sa ne putem machia singure, in fiecare zi, ca niste adevarate profesioniste.

In cazul  meu, lucrurile au fost simple dar mai ales frumoase. Aparent nu sunt chiar paralela cu liniile fetei mele si ma machiez potrivit osaturii, tenului, varstei… dar sunt un catar complet cand vine vorba de fondul de ten. Nu Nu si NU. Bine, am evoluat enorm pentru ca in urma cu putini ani aveam un mare NU impotriva oricarei forme de machiaj, punct (deh, ma ajuta fata). Am rugat-o pe Dana sa facem un machiaj pe care nu l-as purta zilnic. Asadar ne-am jucat cu paleta de culori si nu a iesit rau deloc, zic eu. Si ca dovada suprema ca sunt pe drumul cel bun de a deveni o mare fashionista, in week-end m-am intors de la Cosmetics Beauty Hair cu un impresionant arsenal de farduri, rimeluri, blush-uri si alte „unelte”folositoare procesului de infrumusetare, despre care am considerat ca am nevoie dupa acesta intalnire.

La sfarsitul intalnirii am primit o diploma de absolvire a cursului ceea ce mi s-a parut extrem de comic pentru ca ma tot gandesc ca intr-un fel certifica faptul ca din acest moment sunt oficial capabila sa ma „boiesc”singurica, nemaifiind un pericol estetic pentru societate.

Manichiurista mea m-a adus cu picioarele pe pamant (mai incantata decat mine ca am fost eu la acest curs) si mi-a spus ca acesta diploma conteaza daca vrei sa te angajezi intr-un salon si ca inseamna mare lucru, mai ales din partea unei profesioniste ca Dana Argesan. Dar cum arata absolut minunat si imi va aduce aminte mereu de femeile alaturi de care am petrecut clipe frumoase la acest curs, sunt mandra de ea.

 

Vreti si voi?

Dana Argesan a lansat prima scoala de make-up profesionist din Romania, care ofera aceste cursuri personalizate de auto machiaj. Incepand cu luna septembrie, oricine poate invata scretele unui machiaj corect. Mai multe detalii gasiti pe site-ul scolii – VISIO Automake Up

Va anunt de pe acum ca locatia unde se desfasoara cursul este absolut minunata si va invit sa trageti cu ochiul la pozele din timpul cursului la care am participat ca sa va convingeti singure despre ce vorbesc.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation