vizita regeluiAstazi va povestesc despre un film care nu mi-a placut. Ca sa stiti si voi si poate, daca sunteti de alta parere, imi spuneti si mie ce ar fi trebuit sa imi placa la el sau macar ce ar fi trebuit sa inteleg din el.

Se numeste Vizita regelui la Hyde Park on Hudson si chiar ati putea crede ca este vorba despre asta (la un moment dat, in timp ce tot asteptam sa se intample ceva cu actiunea si eu am zis ca asta este!). Dar nu.

Ati putea crede ca este despre relatiile internationale si diplomatie, expuse dintr-un unghi uman si familiar (si aici chiar sunt niste momente  frumoase care promiteau mult). Dar nici despre asta nu este intr-un final pentru ca, desi mi-au captat atentia, au fost abandonate rapid in favoarea unui alt subiect iar focusul s-a mutat fara sens asupra unei dileme amoroase a unei fete batrane total inspid construita ca si personaj.

Ati putea crede ca este despre viata amoroasa si viciile  lui Franklin Roosevelt  sau despre sotia sa cu inclinari catre femei sau despre amantele mult prea tolerante din motive imposibil de inteles mie . Dar nici despre asta nu este vorba.

Ati putea crede ca filmul este despre ceva intr-un final. Dar de fapt nu este despre nimic in mod deosebit, desi maniera regizorala nu te pregateste pentru asa ceva. Este despre toate cele mai de sus si nimic exact intr-un final. Ceea ce mi se pare trist, mai ales ca nici macar numele mari si  cunoscute sau jocul actorilor, oricat de bun, nu au reusit sa salveze filmul (in umila mea opinie).

Asadar, va recomand sa mergeti la Cinema City sa vizionati filme pentru ca au fotolii confortabile si spatiu suficient cat sa stea inclusiv girafele la un film interminabil. Va recomand sa alegeti ce film vreti voi din programul lor si sa rontatiti fericiti popcorn, cu telefoanele pe silent, dar nu va recomand acest film decat daca nu aveti ce face si vreti sa va convingeti singuri de ce am spus mai sus.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation