Pe drumul spre #ziuaminunilor, Cristina a avut o idee nastrusnica. Sa jucam impreuna la loto, noi toate printesele. Asa incat am facut un mic ocol si l-am desemnat pe Printul Tecuceanu sa ne inregistreze biletele care contineau cate un numar de la fiecare. Iar duminica seara am aflat ca avem atat de mult noroc. In dragoste ce-i drept, dar bun si asa.

 

Cu toate acestea eu am avut norocul sa primesc o reducere de 7% valabila doar in luna aprilie la achizitionarea  unui Volkswagen Up!, Beetle, Jeta, Passat/ Passat CC, Touareg, Sharan, Touran sau Eos de la Porsche Bucuresti Nord.

Cum detinem deja un Passat (balena crocobrontozaurului) de care suntem foarte mandri si multumiti si nu avem planificate investitii in automobile anul acesta, m-am gandit sa ofer unui viitor posesor de masina discount-ul meu. Sa fie pace in lume si oameni fericiti pentru ca eu una stiu ca am petrecut o zi minunata la ei in showroom.

Asadar, daca doresti sa achizitionezi una dintre masinile mai sus mentionate, te invit sa imi dai un mail cat mai repede. Mergem impreuna sa iti alegi masina viselor tale. Primul venit- primul servit! 

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation