Pentru ca cei de la Porsche Bucuresti Nord sunt niste simpatici, vreme de vreo 2 zile frumoase am avut placerea de a ma bucura de un cabriolet coupe ( 1.4 tsi, 122 CP) cu o alura sportiva si un design care atragea privirile de la o posta. Placere pe care am impartit-o, evident,  cu mindfields.ro pentru a ne putea da fiecare cu parerea despre noul VW Eos.

Sa va explic

Cand trec de la volanul masinii pe care o conduc zilnic la altul, am cel putin 30 de minute de incomoditate. Ba este frana prea sensibila, ba ambreiajul cupleaza mai sus sau mai jos, ma intelegeti, e alta masina si imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu ea. Eos –ul mi-a devenit prieten de la prima atingere a ambreiajului (pe care a trebuit sa il tin apasat cand rasuceam cheia in contact pentru a porni masina).

Pentru ca mi-am confirmat opinia generala despre decapotabile: nu ma dau in vant dupa ele decat daca afara nu e soare sau e seara. Sigur, de pe trotuar privesti cu invidie la ochelaristii si palarioasele care defileaza la bordul unor bijuterii fara plafon dar, in transmisiune directa de la bord, va anunt ca daca afara e soare, o decapotabila produce insolatie si zgomot si nu e nici o placere sa iti fluture vantul in ochi (daca stai in spate nu exista nici o alta optiune).

Dragoste de la prima cheie dar nu pentru ca este o decapotabila, asadar. Ci pentru ca este o masina croita parca special pentru mine.

Masina asta  m-a facut sa ma gandesc pentru prima data ca mi-ar fi parut rau sa nu am carnet de conducere si a fost prima masina care a facut dificila reintoarcerea mea la volanul Albastricii (vreo doua zile chiar mi-am urat in secret masina, lucru tare urat din partea mea).

Review-urile complete si personale le veti regasi maine pe blogurile noastre (provinciala.ro si mindfields.ro). Tot ce putem spune despre VW Eos in acest moment este ca :

Din aceeasi serie:

2 Thoughts on “To Eos or not to Eos …

  1. mda.. mașină de burlaci :)). Aș vrea să mai pot aspira, dar.. neah

  2. vroiam sa ii sar in aparare ca e si de burlacite dar asa e…nu e masina de familist (decat daca cei mici au peste 18 ani;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation