Nu prea stiu eu sa gatesc dar daca ma pui in bucatarie sa iti prepar creme, rezultatele vor intrece orice asteptare. Asta pentru ca urmez instructiuni precise si cai batute, spre deosebire de momentele culinare cand combin tot ce imi da mie bine la feng shui. Intre noi fie vorba, daca gusturile nu se discuta si o ciorba mai sarata ar putea fi macar pe placul unora, cu tenul nu-i de gluma si trebuie sa avem grija.

Vorbesc asadar din experienta caci mi-am petrecut cateva ore din week-end-ul cu 1 decembrie “bucatarind” un balsam de buze, niste apa de fata si un scrub.Toate absolut delicioase! In primul rand pentru ca ingredientele de baza fac parte din dotarea oricarei gospodine: miere, zahar, ulei. Nu e totul comestibil ca altfel ar fi putin ciudat. Produsele se odihnesc acum in recipiente personalizate la mine in dulapior si le utilizez cu succes si maxima incantare inca de atunci.

Toata treaba s-a petrecut la workshop-ul de cosmetica verde al celor de la Funky Cakes.

Da, nu am reinventat roata si lucrurile astea, daca ai timp si chef poate ca le inveti singurica experimentand si citind pe Internet, dar experienta unei dupa-amieze intre fete, la caldura unei cesti aburinde de ceai buuun si inlocul magic numit Serendipity Tea unde toate energiile sunt sincronizate pozitiv, nu poate fi inlocuita cu nimic.

Anul acesta mai are loc un singur workshop, pe 15 decembrie, si va recomand sa va rupeti cateva ore si sa mergeti la el, sau sa il faceti cadou unei persoane dragi. Da, stiu, se apropie sarbatorile si sunt atatea de facut, dar meritati o pauza ca sa va incarcati cu energie. In plus, trebuie sa va aduceti doar pe voi acolo. De materie prima, recipiente, retete, sfaturi si povesti se ocupa fetele de la Funky Cakes. Ba chiar si de buna dispozitie tot ele se ocupa. Desi in textul de prezentare va recomanda sa o aduceti cu voi nici macar Morocanila nu le-ar rezista.

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation