Andreea & MihaiVa spun sincer nu ma asteptam la asa ceva.  De vreo 2 saptamani traiesc in Paradis. Jur ca m-a lovit camionul cu fericire si plutesc in nori.

In fiecare dimineata ma trezesc in sunete de heruvimi, micul dejun este servit la pat, pana la birou merg cu limuzina in care ma asteapta, bineinteles, cate un buchet proaspat de flori care imi va face fiecare zi unica si luminoasa. Ba mai mult, la intoarcere am parte de un binemeritat masaj al talpilor in timp ce pe fundal se aude muzica sferelor.

M-au absolvit de taxe si am fost nevoita sa refuz mai multe masini de lux care mi s-au oferit cadou, fiind nevoita sa imi aleg una singura din motive de eficienta a spatiului locativ. Oricum, in acest week-end astept o multime de pitici sa imi ambaleze toate lucrurile ca apoi sa fie transportate in noul nostru palat, cu o uriasa gradina.

Crocrobrontozaurul si-a luat vacanta doar ca sa aiba timp sa imi scrie poezii de dragoste non- stop si ne pregatim sa facem un tur al lumii in urmatoarele 6 luni, timp in care planificam sa facem shopping pana la epuizare. Ba chiar a inceput sa imi placa sampania, caviarul si foie grass-ul si nu ma mai satur din a le manca de dimineata pana seara. O buna explicatie pentru care nu doar ca nu am acumulat nici un centimetru in plus, ba chiar am mai dat cativa jos.

In rest dorm. Mult si bine. Si in timpul ramas socializam la greu. Nu mai scapa prietenii de noi, zau!

Ce sa va mai spun?! Intr-adevar dupa ce te mariti viata ta se schimba radical. Merita sa incercati.

Post dedicat tuturor  celor care au intrebat, intreaba si vor intreba : cum e viata acum, dupa casatorie? Asta pentru ca stim cu totii ca este absolut la fel. Nu se schimba nimic nici in bine si nici in rau. Toate problemele de pana acum nu vor disparea (daca exista) si nici nu va fi si mai multa fericire (pentru ca ea nu depinde de un act sau o „saiba” pe degetul partenerului. Si daca nu ai avut parte de ea pana in acest moment, mi-e greu a cred ca o sa apara din senin ca si efect al acestui eveniment).

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

2 Thoughts on “Wow, viata mea s-a schimbat radical

  1. Ecaterina M on 07/19/2014 at 09:20 said:

    :))))

  2. La inceput am facut niste ochi mari cat cepele, nu intelegeam ce citesc ! Foarte funny! Un raspuns pe masura pentru o asemenea intrebare!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation