In seara asta am urmarit in premiera (si companie selecta) 45 de minute din prima editie X Factor, sezonul II. Pentru ca primul sezon nu a facut decat sa ma enerveze (nici pana in ziua de azi nu inteleg ce cautau Adi Sana si Mihai Morar acolo), nici celui de-al doilea nu i-as fi dat mai multe sanse daca nu m-as fi nimerit in sala la preselectiile din Bucuresti. Acolo am simtit ca ceva nu e in regula. Ca de data asta lucrurile vor merge altfel. Iar cand fetele de la Intact m-au invitat la previzionarea primei emisiuni, am acceptat, incantata ca ma voi dumiri personal daca s-a schimbat ceva in bine ori ba in acest sezon.

Da, anul acesta X Factor are juriu

„Muzicanti” feluriti dar muzicanti adevarati, oameni care au muncit sa aiba o cariera si nu au disparut dupa un sezon de pe scena, oameni care au un cuvant de spus in muzica romaneasca, voci si personalitati distincte.

Sa-l salutam pe acesta cale pe domnul Dan Bitman, acest „George Clooney” al Romaniei, un domn desavarsit, febletea femeilor indiferent de generatie, caruia nu ii este frica sa fie om in fata camerelor. Da, in prima editie Dan plange si credeti-ma ca acelasi lucru il veti face si voi.

Sa o salutam pe acesta cale pe Delia, frumoasa blonda cu o voce minunata, singura prezenta feminina din juriu, care o sa va lumineze ecranele.

Sa-l salutam si pe Cheloo, baiatul rau care le spune verde in fata, omul corect si cu replica mereu la el.

 

Si concurenti

Eu pot sa va spun doar ca baiatul cuminte „has the LOOK”, ca despre grupul „infractional Speranta” am sa scriu un post anume si nu pot decat sa sper sa il intalnesc personal in finala, ca unii ochi chiar daca nu se vad nu se uita si ca nu e de ajuns sa ai incredere in tine, mai trebuie sa ai si talent. Sa imi spuneti duminica dupa emisiune daca am punctat corect sau nu.

Acesta editie X Factor are voci, povesti, oameni.

ce-ai facut tu aici e un fel de saritura in inaltime la groapa cu nisip

Duminica trebuie sa fiti in fata televizoarelor pentru prima editie X Factor a celui de-al doilea sezon. Atentie, am zis trebuie, nu este recomandat. Pregatiti-va pentru voci nebanuite, oameni inconstienti sau mult prea constienti de personalitatea lor, pentru dansuri salbatice, pentru cu totul si cu totul altceva decat ce v-a oferit primul sezon.

Pregatiti-va pentru lacrimi si hohote de ras, pentru emotii, pentru replicile lui Cheloo, pentru exuberanta Deliei, pentru carisma lui Bitman care nu respinge concurentii ci ofera nu-nu-lete.

 

Din aceeasi serie:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation