Astazi am ales sa fiu un pockemon.Mi-am prins parul in doua cozi de cal lungi pe spate , mi-am maturat bretonul in ochi , mi-am conturat ochii tataresti  si da-i si ingheatza!
 
Daca m-ai fi intrebat ce dar vreau de Craciun , sigur ultimul pe lista ar fi fost un Ipod. Dar am primit unul si ma bucur din greu din avantajele pe care le presupune ( el si power-ball-ul fratelui meu sunt noile mele distractii ). Merg pe strazile aglomerat cu firele alea infipte in urechi si nu termin sa ma minunez!Sunt decupata oarecum din peisaj si imi apar evidente lucruri neobservate de gloata.
 
Pokemonul Eu a avut astazi pe langa coditele de musai (mi-a fost lene sa ma spal pe cap aseara) si Ipodul infasurat in rand cu fularul  pe luuungul gatlej, a avut si fusta si cizmulitze de motanel incaltzat.Ca deh, ne-am propus eu cu mine ca anul acestea sa ne feminizam oleaca.Si ne-a apucat sa purcedem la practica exact de gerul bobotezei-mi-au crapat boxele in urechi la cat m-am vanturat azi prin oras din proprie initiataiva( am zis sa exercise si eu un pic, prea m-am mulat pe scaun).
 
Inevitabil , libertatea miscarii in oras aduce cu sine libertatea dorintei sa intri in magazine , sa-ti cheltui agoniseala.
 
Sa te fereasca sfantul sa vrei si tu ca omul scapat glont de la birou sa incerci sa profiti de reduceri.Stie propritarii astia de magazine si cunoaste domnle’!
 

O calcatura in picioare in magazine de ai jura ca e capatul lumii.

Tot felul de cucoane fara gust , sau tinere modeste care au senzatia ca l-au prins pe Dzeu de picior daca sunt reduceri la Terra Nova sau la DIKA, sau lamai old-ul Little BIG si etc.Am vazut scarbita cum se imbulzeau saracele sa cumpere lucruri care le stateau ingrozitor si pe care nu le cumparase nimeni pana acum nu doar pentru ca erau prea scumpe ( si la reduceri mi s-au parut exagerate), dar nu le-a luat nimeni pentru ca erau hidoase si de prost gust! Si tu sa ajungi sa stai la cozi ( da domnilor, au revenit la moda, s-a schimbat obiectul cozii si tipologia indivizilor componenti ) sa stai la cozi interminabile dupa o extenuanta zi la birou ca sa probezi o haina care nu-i spune nimic fiintei tale , care nu striga nimic cand o imbraci.Care nu spune sunt , frumoas sau sexy , sau ciudata, ci doar „am ajuns aici din greseala, eram la reduceri , sunt nesarata rau, stiu!”
 

Pockemon s-a enervat si a dat volumul al maxim, a iesit cu dureri de cap si fara chef din aglomeratia fara sens a istericelor fara bun-gust, si –a luat ceva nesanatos de rontzait dar foarte necesar dupa o zi fara papa si s-a intors in birou la tastatura.

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

3 Thoughts on “za pokemoanca

  1. iPod SI PowerBall !!! uau! impressive! parca ai fi citat din colectia mea personala… stiam eu ca esti cool chick… 🙂 btw, 1. de care iPod si 2. la PB la cat ai ajuns? 🙂

  2. za cioace

  3. PB habar n-am il folosesc in principui ca recuperare dupa accident si ma amuza ca bazaie.
    IP 512:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation