Aseara s-au dezlantuit in paralel 5 petreceri tematice gazduite in La Scena  de Victor, Bobby, Cristina, Chinezu, Manafu (caruia ii multumesc frumos din nou pentru invitatia la black&white party), care au devenit una singura dupa dezvaluirea marelui secret care a tulburat blogosfera , twittosfera de ceva timp #ZiuaZ vine de la  Zonga (de unde vine Zonga?! De unde vrea el, probabil :))

Cu toate ca aveam toate elementele necesare pentru a intelege despre ce lansare este vorba (petreceri cu diverse teme muzicale …), am continuat sa fiu roasa de curiozitate si lipsita de inspiratie pana in ultimul moment.

Pentru ca nu am participat de mult la petreceri blogosferice si #ZiuaZ se anunta a fi una de succes, am plecat pornita pe chef. Si nu am gresit. A fost Za Party!

Cum imaginile spun mai mult decat o mie de cuvinte, nici macar nu am sa incerc sa descriu ce s-a intamplat. Va las sa intelegeti singuri din pozele de aici, aici aici , aici si aici.

Am sa va spun doar ca am aterizat acasa cu un element distinctiv de la fiecare petrecere: o peruca blonda, o palarie si o cravata, o bratara fluorescenta, un tigaret si, ca bonus, doua bete de toba de firma castigate la tombola (singurul element a carui utilitate nu o gasesc in acest moment mai departe de a manca sushi urias).

Sursa foto: Cristi Sutu

Din aceeasi serie:

  • Post fara pereche:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation